verjaardagen
Door: aadenjoyce
Blijf op de hoogte en volg Aad Hoeboer
26 September 2011 | Australië, Broome
14 sept Ben Rombouts is al 64!
31 augustus. peter siebers. gefeliciteerd met je 63e
2sept Ruud ook van harte met je 32!
7sept Bas Leerdam ook jarig en 33 geworden.
18sept is Annelies 28 gworden
Binnenkort zijn jarig op
27 sept Kristel ook al 28 en john Dessens is al op een knappe leeftyd van 78!!!!!!!!
28 sept is de andere helft van de tweeling jarig nl Rob. Dus ook 28. Ja ja deze hebben elk hun eigen dag.
Op 30 sept wordt Jan 63! En Rippert heeft ook zijn dag
En op 2 oktober wordt de dochter van Joyce uit Zoetermeer al weer 28!
Allemaal van Harte en blijf gezond!
Het is helaas onmogelijk om foto,s te plaatsen op onze verslagen . Dat doen we bij een zus van Joyce in Darwin. Heb geduld. En het is erg moeilijk om goed een tekst te plaatsen. De p.c.s hebben een eigen leven, de towtsenborden geen tekst. etc ook is overal langzaam internet. Dus jammer als het niet lukt. Groeten van een 34 graden en warm Broome. J en A.
26 September 2011 - 08:11
Eugene Blom:
Dat Australie is wel een derde wereldland met dat manke Internet, ha, ha, ha -
26 September 2011 - 09:53
Marga:
Hallo ,
Ja, wat een verjaardagen. Het komend weekend zijn we bij Rob en Luiza in Brussel.
Maar jongens,...het is hier ook heerlijk weer. Het weekend in Brabant was tot 25 gr en blijft de hele week tot na zondag.
Maar goed dat jullie zo aan de verjaardagen denken.
Dus ook wij genieten hier.
Gisteren weer ruim 60 km gefietst.
Wij komen ook aan onze trekken met terrasjes (biertje en watertje, )vennen, bossen, kerken en veel mooie natuur.
En....de foto,s komen wel hoor.
Jan en Marga -
26 September 2011 - 19:09
Annelies:
Dag Ome Aad en Joyce,
Wat geniet ik elke keer weer van jullie verhalen. Super leuk om te lezen!!
Wat lief dat je me verjaardag niet ben vergeten. Ik ben alleen 2 dagen eerder jarig maar dat geeft niet.
Veel pleizer nog daar. en lekker blijven sturen die verhalen, erg veel lees plezier
Groetjes Annelies -
26 September 2011 - 19:39
Rob:
Hé, bedankt voor de felicitaties! Ik zie dat ik zelf ook een paar verjaardagen vergeten ben... Aan iedereen gefeliciteerd met terugwerkende kracht dan maar!
Sterkte met de pc's. Maar als dat jullie grootste tegenslag is, zit het wel snor! -
26 September 2011 - 19:49
Kristel:
Hoi ome Aad, bedankt alvast!
Leuk dat je er aan denkt! Ik ga hier morgen lekker buiten zitten feesten in de zon!
Geniet nog maar heel veel van jullie reis! (maar dat zal wel lukken he, met strand enzo:))
Groetjes van Kristel en ook van Ruud