de laatste weken 14 november
Door: aad
Blijf op de hoogte en volg Aad Hoeboer
14 November 2011 | Australië, Mackay
Hier zijn we weer. We zitten nu in Mackay. Maar ik zal weer bij het begin beginnen.
Qantas heeft een tydje niet gevlogen. Staking of ze mochten niet vliegen. Daarom waren er zoveel mensen die naar Alice Springs wilden dat wij dagen moesten wachten. Ook zaten de tours die wij daar wilden doen propvol. Ook daar dus wachten. Wij hebben toen besloten om NIET naar het centrum te gaan helaas.
Wij hebben een paar dagen bij Joyce haar ouders in Brisbane doorgebracht. Erg gezellig en Steve heeft ons mee uit rijden genomen naar mountnebo Mount Glorious. In de tyd dat wij bij haar ouders waren heeft joyce de tyd gehad om te kijken wat er aan autos,s te huur is. Nu ook dat was niet makkelijk. Alles was zo goed als vol.
Maar gelukkig . Ze vond er nog een. Op maandag konden we ie ophalen in hartje Brisbane. Haar vader reed ons daarheen. En hij reed VOOR ons naar huis. Daar maakten we de auto klaar en deden de boodschappen erin etc. We hadden een ,,ijzeren ,,tent op het dak. Daar aouden we in slapen. Ze hadden ons alles voorgedaan.
Echter de 1e avond dat we dat wilden proberen deed dat bloody ding het niet!!!!! Dus slapen we in de auto en moeten we elke avond het bed uitvouwen. Terugrijden en herstellen gaat niet. Dat verliezen we teveel tyd. Ook merkten we van andere autos, dat het ding door de wind ophoog komt Levensgevaarlijk. Nu we hebben een riem gekocht en dat bl.... ding vastgemaakt. Tydens het ryden checken we elk moment of dat nog goed zit.
We zijn uit Brisbane ..... Ben zo terug