wanganui 2
Door: aad
Blijf op de hoogte en volg Aad Hoeboer
24 Maart 2014 | Nieuw Zeeland, Wanganui
ik ben dus van de lookout weer naar beneden gelopen. Ik zweette mij het...... juist. Lans smalle paadjes over bergheuvelweide. Ik voekde mij even als JulivAndrews in de sound of music. The hills are alive..... Zo liep ik. Heerlijk. Maar stel je voor dat ik val en een been breek. Ik moet er niet aan denken......
op de weg tetug liep ik in de richting waar ger busje van daan moest kome. De rivieren liggen vol met stenen en bomen. Overal scgapen. Ik loop en loop. . Ik liep ong een uur toen ze er aan jwam. Nog steeds post bezorge. Ik stapte in en reed mee terug baar wanganui. 40,000mensen. Poeh poeh. Heerlijke dag. Ik liep op weg naar het hoster door de winkelstraat. De zon scheen nig hoog. Ik was obg 1430 terug in het hostel. Effe drinken. Daar hoorde ik dat 2"honden vannachr alle kippen hebben doodgebeten van de histeleigenaar. Ik heb om 7:u die honden gezien. 2 rottwelers. Hij heeft mijn emaildres als hij nij nidig heeft. Gied dit verslag is klaar. Ik blijf tot woensdagmorgen hier. Nu douchen en wat eten. Doeg allemaal
24 Maart 2014 - 06:34
Moos:
Je was vandaag me wekker! Bedankt voor het leuke wekken! Maar niet nog vroeger doen hoor! :-)
Heb gelijk zin om The Sound of Music te kijken.DoReMiFaSolLaTiDooooooo
Vandaag een dagje in de buurt werken want keuren en inspecteren op schiphol gaat vandaag niet lukken ivm die nucleaire top, bijna alle wegen zijn daar afgesloten.
Veel plezier weer!!!! -
24 Maart 2014 - 07:41
Peter En Maria:
Hallo Aad,
Wat een sportieveling ben jij toch! Je wandelt wat af! Maar wel goed voor de inwendige mens zorgen ook, hoor! Een bakkie op zijn tijd en zeker WATER!!! Je maakt een mooie reis.
Ben je ook van plan naar het meest noordelijke puntje te gaan, Cape Reigna via de 90 mile Beach
Daar botsen de Pacific Ocean met de huppelepup See... Dat vond ik fascinerend!
En mocht je in Paihia, aan de oostkust komen, dan hebben (hadden...?) Shirlley en Bob Rough een heerlijk overnachtingsplekje, Bay Breeze tel. nr weet ik ook nog..., met tuc tuc service om je b.v. naar de boot (de Dolphin Seeker!) te brengen. Die op zijn beurt, brengt je naar de dolfijnen. Esther mocht toen ook tussen die dieren zwemmen, en ik zou dan foto´s maken. Maar weet je, die dieren zijn vlak bij de boot, zolang de mensen erop zijn, maar zodra ze in het water komen gaan ze verderop zwemmen... ze spelen gewoon met ons! Doe je in dat geval de groeten van een dochter en moeder uit ´t Westland die 8 jaar geleden daar waren, in januari 2006! Aad, heeeel veel fijne belevenissen en het was erg leuk, om je tijdens onze Elfstedentocht ook te spreken! Nog veel verhaaltjes aub! Groetjes, ook van Peter! Maria
24 Maart 2014 - 10:36
Dineke:
Wat een spannende vehalen het lijkt wel een film.
Lekker genieten en het geeft je energie en maakt je hoofd leeg. Heerlijk.
Groetjes van mij. -
24 Maart 2014 - 17:40
Joke:
Hoi Broer,
Lekker lopen zeg maar hopen dat er niet nog meer regen zal vallen maar zoals ik al las het meeste valt ernaast zo breed ben je nu ook weer niet (meer). ha ha
Ach wat jammer al die kippen dood, zielig hoor. Je loopt wel heel wat af en nu maar hopen dat het droog blijft. Wees maar blij dat je niet hier bent, het is te gek voor woorden omdat Obama komt is half Amsterdam afgezet met containers voor het Rijksmuseum, idioot gewoon. Annelies heeft haar 20 weken echo gehad en alles is prima in orde. Vandaag naar de uitreiking voor de Amateur Musical Award, heel spannend, ze moet voor enkele genomineerde als kapster en visagist werken leuk he. Hier weer het Zuiderzee museum info dag gehad en volgend weekend zijn we weer open dus we gaan weer aan de slag in dit leuke museum.
Aad wandel ze en ik geniet van al je verhalen.
groetjes uit een zonnig Hoogkarspel
Joke