4e verslag.
zoek op. superpit Kalgoorly
menzies
niagaradam
kookiny.
en de wc heet niet Danny maar dunny. of ook longdrops
groetjes aad en joyce
06 April 2015 - 15:25
Dineke:
Klinkt weer erg spannend allemaal.
Groetjes. -
06 April 2015 - 20:50
Marianne Aerts:
Hoi Aad en Joyce,
Hoe vinden jullie het in een camper van 7 m met een echt bed en keukentje?
Ja zo hebben wij het Paasweekend ook doorgebracht in onze eigen Hymer! Het is wennen om mee te rijden maar het leert snel.
Alleen niet zo warm weer en zelfs koude nachten, maar wel lekkere douches en toiletten.
Als het zo warm is lijkt het me niks om op een camping te komen zonder douches en gore toiletten!!!
Jullie zien en beleven weer veel! Nou wij gaan morgen weer werken er moesten de camper net weer naar de stalling brengen over 3 weken gaan we weer een lang weekend.
We zullen aan jullie denken dat jullie lekker een het rondrijden zijn en wij aan de arbeit!
veel liefs
Simon en Marianne
06 April 2015 - 23:11
Rolf:
Hallo Joyce&Aad In je 2e reisverslag al verteld dat je je voet op het rempendaal moest zetten en de automaat in neutraal, dan starten en dan kan je naar D of R, maargoed dat zal je nu niet meer vergeten denk ik zo maar. Al wat goud gevonden, komen jullie op je reis nog in Wyndham?? Is een hele grote schapen fabriek, gaan er levend in, en aan de andere kant van het gebouw ingeblikt eruit, imposant om te zien. Reis ze verder, hier wachten we nog op lekker lenteweer. Groetjes Sue&Rolf -
07 April 2015 - 13:20
John En Jelleke:
Beste Aad en Joyce, leuk om over jullie belevenissen te lezen. Wij wensen jullie een heel mooie en veilige vakantie toe en blijf schrijven!!!!!
Groetjes, John en Jelleke -
07 April 2015 - 20:33
Ingrid:
Hai hai wat een leuk verhaal weer jullie zitten echt in de outback van Australië. Niks voor mij!
Wel leuk zo'n grote camper haha maar daar zit toch een wc in kan je gebruiken. Hier alles Oké nu een klein beetje lente. Wij vertrekken morgen een weekje naar Kreta ook leuk hoop op goed weer. Lieve groetjes Ingrid en Eus.