Melbourne en vrienden
Door: Aad
Blijf op de hoogte en volg Aad Hoeboer
27 April 2015 | Australië, Miners Rest
Wij zijn nu in Melbourne bij de broer van Joyce.
Afgelopen dagen waren we bij mijn vrienden in Fryerstown en New Gisborne.
Vanaf de great ocean road was het direkt noordelijk rijden
Dat was ook al weer een tijdje terug. Alweer 3.5jaar. Enkele van hun mocht ik vorige zomer bij mij thuis ontvangen . Zij maakten een tour deoor enkele Europeesche landen.
De tijd gaat snel. We zijn eerst bij Margarete en Trevor geweest. Daarna bij Fie.Zoals jullie weten ben ik op 12 maart ook bij hun begonnen. Lekker kletsen onder een heerlijk diner.
Zo ook nu was het erg leuk om de hele fam weer
We zijn in de namiddag naar Mount Macedon geweest. Daar waren ze met de voorbereidingen bezig voor Anzacday.
Dat was precies 100jaar terug.
Anzac betekent Australian and New Zealand Army corps
In de 1e wereldoorlog was dat de landing van deze troepen in Gallipoli . Dat was een enorme veldslag en hun troepen leden een verschrikkelijke nederlaag. Het is een enorme belangrijke dag in Australie. Elk dorp en stad heeft een herdenking. Het is groter als onze 5mei.
we zagen er ook nog wat van op tv.
Na een paar gezellige dagen bij hen zijn we nu dus buj de fam van Joyce.
We hebben de campervan ingeleverd.woensdag vliegen we naar Alice springs.
Even een paar dagen niet rijden voor Joyce. Ze heeft 6353 km gereden tussen Perth en Melbourne.
Het lijkr wel of we op een boot zitten. Alles lijkt zachtjes te bewegen.
Nu een kort verslag omdat weniet meer rijden. Later weermeer. Hoplelijkhebben we ietszinniger weer in Alice Springs. Er lijkt meer zon te zijn. S.nachts wel koud. Rond de 3 graden.
Zo . Dit was het weer. Groetjes. Joyce en Aad.
27 April 2015 - 19:36
Marianne Aerts :
Hoi Aat en Joyce
Leuk jullie verslag weer te lezen. Wat een km hebben jullie afgelegd en veel gezien . Leuk om familie en vrienden te bezoeken dat hoort ook bij zo'n reis!
Geniet nog ff want het is zo weer voorbij.
We hadden vandaag Koningsdag met veel zon maar hele koude wind