Hallo daar ben ik weer
Door: Joyce
Blijf op de hoogte en volg Aad Hoeboer
30 November 2011 | Australië, Brisbane
Wat leuk om al die reacties van iedereen te lezen, ik ben erg onder de indruk van al mijn fan mail en ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken hiervoor. Immiddels zijn wij terug in Brisbane in de warme armen van mijn lieve ouders.
Zoals jullie hebben kunnen lezen is het geen pretje geweest de afgelopen 10 dagen maar ik ben ook weer aan de beterende hand, pijn is minder en ik kan s'nachts goed slapen.Wel loop ik met een gevoel van een niet afgemaakt vakantie. Daar was nog veel te doen en zien. Maar dat houden wij te goed heh.
Aad is een kanjer geweest hij liep 2@3 keer per dag heen en weer naar het ziekenhuis en het was niet dicht bij. Ik hoefde maar een kick te geven en hij was er.Superman:)
Sinds vandaag afscheid genomen van 2 zussen en broer, morgen nog een zus dan s'avonds ouders, want om 20.45 vliegen wij terug naar Nederland. SOS international heeft een nieuwe vlucht geboekt voor ons, ik moet met been gestrekt zitten en met krukken mee het vliegtuig in. Qantas kan dat niet aanbieden dus nu met Emerites, ik business class en een lig stoel en helaas Aad achterin met zoals hij zegt de geiten en schapen. Ik hoop dat wij onderweg daar iets aan kan doen dat hij naast mij mag zitten. Hij verdient dit:)
Leuk te horen dat ik niet schudig hoeft te voelen over de diensten Olav. Heel fijn dat mijn lieve collegas dit op wilt vullen voor mij.
Okay thats it er komt nog een maal verslag uit Nederland met wat fotos dan is het over en uit.
Lieve Maureen sorry I didn't receive your sms s hope to catch up with you before your holiday otherwise once you get back. Love to all
Joyce.
Laatse opmerking vsn mij.. Joyce heeft mij 11.400 km rondgereden. Schadevrij!! Helaas alleen aan de auto,s op Samoa en Australie. Jammer dat dit haar nog moest gebeuren. But Who knows!????? Wat de toekomst biedt.
Groeten Aad
30 November 2011 - 13:17
Dineke:
Voorspoedige reis naar huis en welkom terug.
Gr. Dineke. -
30 November 2011 - 15:29
Ingrid En Eus :
Hai Joyce en Aad een hele goede terugreis en hebben echt met je meegeleefd ook omdat ik vijf jaar geleden hetzelfde meegemaakt heb gebroken enkel en plaatje plus schroeven wel lekker stevig geniet van je business class lekker eten en films kijken we zien jullie gauw !!
Lieve groetjes Ingrid en Eugene -
30 November 2011 - 16:16
Marga:
hallo,
Leuk om jullie even gesproken te hebben met skype vannacht.
Wat een uitvinding.
Even bij je ouders geweest en overal afscheid genomen.
Nu weer naar huis.
Houd de plu maar vast in gereedheid.
Joyce, ongelooflijk veel gereden. Aad mag trots zijn en laat hem maar tussen de geiten en schapen zitten. Kan hij uitmekkeren.
Goede reis en tot snel ziens.
Marga en jan. -
30 November 2011 - 17:40
Anneke:
Goede terugreis! Xx -
01 December 2011 - 07:49
Ba En Moos:
Fijn dat de pijn minder is! Gelukkig maar!
Nu de terugreis, we hopen dat alles voorspoedig mag verlopen, de reden dat je in businessclass zit is misschien niet leuk, maar geniet er maar wel van hoor! En af en toe een luxe hapje/muffin/glaasje champagne door het gordijntje smokkelen naar onze geitenhoeder!! Want 1 ding is een feit:
M'N OOMPIE IS DE BESTE!!
Goeie reis!!
01 December 2011 - 11:41
Joke:
Hoi Joyce en Aad,
Super dat jij zo riant kunt vliegen en zeker belangrijk met je been gestrekt.
Aad tussen de geiten en kippen maar hij kan zijn benen strekken in het gangpad. hi hi.
En anders maar vaak bij jou op visite gaan, gedeelde smart is halve smart.
Fijn dat je collega´s vechten om jou open plaatsen te vullen, lief van ze he.
hi hi. Maar wie weet gaan jullie nog eens het einde opnieuw meemaken.
Eerst maar sparen en dan over een tijdje nog eens gaan.
Succes met de vlucht en er zullen best mensen staan om jullie op te vangen op Schiphol.
We zien elkaar wel in Den Haag. Al zit ik ook in de ziektewet.
Love Joke -
01 December 2011 - 12:10
Hermine:
Een hele goede thuisreis en geniet van je zitplaats en hopelijk het uitzicht.
Tot ziens in Den Haag
Hermine -
04 December 2011 - 19:21
Bas En Moos:
En, willen jullie alweer terug??? Wat een takkeweer!!
Wij gaan mee, dit keer!!!